Bútor készítés, bútor felújítás

Konyhabútor készítés, beépített szekrény, szobai sarokszekrény, tolóajtós szekrény, könyvszekrény, ágy, asztal, íróasztal, készítése egyedi méretekben is. Lehet lamináltos bútorlapból, vagy fúrnéros kivitelben.

Az utóbbi 5 évben nagy fejlődésen ment keresztül a bútorgyártás. Szinte minden hónapban találkozunk egy új színnel, egy új fazonnal.

Mivel minden esetben egyedi bútort készítünk, ezért nálunk nagyon jól lehet kombinálni a színeket, a saját elképzelést, és a méreteket. A beszállító partnereink is arra törekednek, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsák kedvező, és korrekt áron. A műhelyünk felszereltsége mindig követi a legújjabb tehcnológiát. A lehető leghamarabb elsajátitjuk azok alkalmazását elméletben, és a gyakorlatban is.

Természetesen egy konyha vagy szobabútor megtervezésében sokat tudunk segíteni, mivel a régebbi megrendelőink a saját tapasztalataikat elmondva segítenek nekünk, így a gyakorlatban kipróbált praktikákat tudjuk belecsempészni egy egy tervezésbe. Ha úgy érzi, hogy tudunk együtt alkotni akkor tiszteljen meg bizalmával, és keressen meg akár személyesen is.